fbpx

 

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een zakenlunch in Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. Wanneer je je zakenrelatie meeneemt naar the SHOEGE, dan weet je zeker dat je een geslaagde lunch zal gaan beleven. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

The SHOEGE staat namelijk in de eerste plaats voor kwaliteit. Wij weten wat klasse is en hoe je een hoogwaardige lunch moet bereiden. The SHOEGE biedt je de kwaliteit die je van een stijlvolle lunch mag verwachten. Daarnaast is the SHOEGE stijlvol ingericht. Dat zie je in de eerste plaats terug in ons karakteristieke pand. Ons restaurant bevindt zich in het centrum van Den Bosch, het pand komt uit de 17e eeuw. Wij als the SHOEGE hebben er alles aan gedaan om dit monumentale pand in oude glorie te herstellen. Daarnaast is het restaurant sfeervol, bijzonder en smaakvol ingericht. 

Bij the SHOEGE weten we maar al te goed wat het is om mooie locatie te creëren. Ook hechten we bij  the SHOEGE veel waarde aan het creëren van een persoonlijke en ongedwongen sfeer. The SHOEGE biedt je dan ook een unieke locatie voor een zakenlunch in Den Bosch waar je in stijl kunt lunchen, terwijl de sfeer ongedwongen blijft.

 

The SHOEGE is er voor kleine én voor grote groepen

Bij the SHOEGE hebben we regelmatig gasten die bij ons hun zakenlunch organiseren. Ons restaurant is zo ingericht dat we zowel de individuele gast, als de gasten die in groepen komen op hun wenken kunnen bedienen. Op de begane grond vind je ons Frans terras, de bar en de tuinkamer. Allemaal smaakvol ingericht. Hier serveren we uiteraard graag een lunch voor jou en je zakenpartner(s). The SHOEGE is ook voor grotere groepen gasten. Wanneer je met een grotere groep zakenrelaties wilt genieten van een zakenlunch ben je welkom in onze prachtige ruimte the Loft. The Loft bevindt zich op de eerste etage van ons pand. In the Loft ontvangen we groepen gasten die een lunch, diner of borrel bij ons willen houden. 

Op zoek naar een locatie voor je zakenlunch in Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo. Of kom even langs, dan ervaar je het zelf!

Bestellen