fbpx

 

Een zakendiner in Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. The SHOEGE is een restaurant in het hart van Den Bosch. Bij the SHOEGE staat de kwaliteit van wereldse gerechten en overheerlijke drankjes op nummer één. Onze gepassioneerde chef koks en glimlachende shakers zorgen ervoor dat onze gasten culinair kunnen genieten. The SHOEGE is daarom ook het restaurant waar je je zakelijke gasten zonder te aarzelen het beste mee naar toe kan nemen. 

Er zijn echter meer redenen waarom je je zakelijke klanten of relaties mee moet nemen naar the SHOEGE voor een zakendiner. De sfeer in ons karakteristiek pand in het centrum van Den Bosch is heel erg open en ongedwongen. The SHOEGE is in stijl ingericht, zodat iedere gast zich thuis voelt bij the SHOEGE. Bij the SHOEGE heerst een sfeer die je in geen enkel ander restaurant tegenkomt.

Een zakendiner bij the SHOEGE is persoonlijk. Bij the SHOEGE weten we hoe belangrijk het is om ongedwongen een zakendiner te hebben. The SHOEGE is het restaurant waar je heerlijk kunt dineren met je zakelijke gasten. Zonder enige zorgen genieten van de wereldse gerechten van onze gepassioneerde chef koks tijdens je zakendiner. 

The SHOEGE is namelijk niet een standaard restaurant. De wereldse gerechten die onze chef koks bereiden is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar is ook spannend en uniek. Daarnaast hebben onze gepassioneerde chef koks oog voor detail bij ieder gerecht dat ze bereiden. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’ 

 

Zakendiner bij the SHOEGE: ook voor groepen

Wanneer je op zoek bent naar een goed restaurant in Den Bosch waar je een zakendiner wilt organiseren samen met je zakenrelatie. In dat geval ben je altijd welkom op de begane grond. Op de begane grond en op ons ruim terras hebben wij een prachtige gelegenheid om te genieten van onze wereldse gerechten. Echter, kan je bij the SHOEGE ook terecht om een zakendiner te organiseren voor een groep. Zakendiners voor grotere groepen worden georganiseerd in onze prachtige loft. 

Op zoek naar een locatie voor je zakendiner in Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo.

Bestellen