fbpx

Als bedrijf kun en wil je niet meer om de vrijdagmiddagborrel heen. Ja, tuurlijk is het lekker om de week af te sluiten met een borrel, maar het biedt veel meer dan dat! Het zorgt voor (veel) lol, verbinding, goede verhalen voor bij de lunch op maandag en hechte teams. Vooral dat laatste maakt werknemers gelukkig. Dus die vrijmibo moet er komen en blijven!

High Gin & Tonics

Combineer je VrijMiBo met een High Gin & Tonics!  Wanneer je van Gin & Tonics houdt, dan is the SHOEGE de ‘’place to be’’ met onze uitgebreide Gin Bar en Gin kaart. Combineer verschillende Gin & Tonics met heerlijke warme en koude hapjes en je hebt een High Gin & Tonics. Perfect voor de echte Gin & Tonics liefhebbers, maar ook voor iedereen die kennis wilt maken met Gin & Tonics. Een High Gin & Tonics reserveren kan van woensdag t/m zondag van 14:00u tot 21:00u. De kosten bedragen €36,00 per persoon, inclusief 3 verschillende Gin & Tonics en een variatie aan warme en koude bites.

De 6 geheimen van de perfecte vrijmibo!

6 tips voor de perfecte borrel, waar niemand nee tegen zegt. U kunt gewoon bij ons terecht en u kunt lekker relaxen!

1. Kies een thema

Wanneer je merkt dat de normale borrels niet zijn zoals je ze graag wilt, plak er dan eens een thema aan vast. En dit betekent niet gelijk dat iedereen verplicht verkleed moet, maar dat je hier de aankleding, drankjes en hapjes op aan kunt passen. Mexicaanse vrijmibo? Zorg voor desperados, nachos en sombrero’s voor iedereen! Bel of mail ons, dan helpen we met het bedenken van een leuk thema.

2. Doe een spelletje of pubquiz

Blijven collega’s even kort hangen op vrijdag voor een drankje, en gaan ze daarna snel weer op huis aan? Zorg dan voor een leuk, gek of verrassend programma! Organiseer een pubquiz, neem oudhollandse spelletjes mee of een karaokeset. Zo is er voor ieder wat wils, leer je elkaar kennen op een andere manier en zorgt dit ook weer voor leuke verhalen op maandag.

3. Zorg voor genoeg (en voor iedereen) hapjes en drankjes

Een borrel is natuurlijk niet compleet zonder hapjes en drankjes. Het is belangrijk dat je aan iedereen denkt tijdens het doen van de inkopen. Zorg dat er voor de mensen die met de auto komen alcoholvrije drankjes zijn zoals fris, mocktails of alcoholvrij bier. Eten er veel mensen vegetarisch? Zorg dan ook dat zij optimaal kunnen genieten van de borrel door vega hapjes te serveren.

4. Groot is niet altijd beter

Een borrel organiseren klinkt vaak als een hele onderneming, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Met wat drank, hapjes en muziek kom je al een heel eind! Zorg dat de ruimte waar jullie gaan borrelen gezellig en uitnodigend is én dat er voor iedereen genoeg plek is. Bij the SHOEGE hebben we daar The Loft voor!

5. Het hoeft niet altijd op kantoor

Een VrijMiBo met je bedrijf betekent niet altijd een VrijMiBo op je bedrijf. Wissel het eens af met een borrel in een restaurant zoals the SHOEGE… Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de stad of dorp waar je werkt steeds een stukje beter kennen.

6. Maak er eens een DoMiBo van

Een DoMiBo? Ja! Er zijn altijd mensen die structureel niet op vrijdag werken of het misschien niet heel laat kunnen maken. Kom deze collega’s ook eens tegemoet en plan de wekelijkse of maandelijkse borrel op een donderdag. Misschien wel wat paracetamol halen voor de volgende ochtend :).

Of plan hem eens onder werktijd, zodat je zeker weet dat iedereen kan! (Wel eerst even overleggen met de baas natuurlijk…)

Okay, wie prikt de eerste datum?

Bestellen