fbpx

 

Ben je op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. The SHOEGE biedt je namelijk een stijlvolle vergaderlocatie in een karakteristiek monumentaal pand in het hart van Den Bosch. Ons restaurant is ingericht in een hotel boutique stijl. Bij the SHOEGE kan je in stijl vergaderen, een brainstormsessie organiseren of een teambuilding uitje doen. Dat komt omdat the SHOEGE je niet alleen kwaliteit biedt als het gaat om wereldse gerechten en overheerlijke drankjes, maar we bieden je ook een gezellige en open sfeer. The SHOEGE is namelijk een restaurant die gerechten van hoge kwaliteit serveert, maar we bieden je de gezelligheid van een eettentje. Bij the SHOEGE geloven we dat vergaderen in Den Bosch past echt een succes wordt als alle gasten zich in een prettige en stijlvolle ambiance bevindt. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

 

The loft: de ideale vergaderlocatie in Den Bosch

Het pand van the SHOEGE bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich ons restaurant en aangelegen terras. Op de eerste verdieping hebben we een ruimte ingericht die speciaal geschikt is voor een strategiesessie, kwartaalmeetings of een jaarafsluiting. Deze ruimte noemen we the Loft. Onze loft biedt je ruimte en een natuurlijke lichtinval. Daarnaast is ook aan de inrichting van the loft gedacht, de loft van the SHOEGE straalt klasse en stijl uit. Daarnaast kunnen we onze loft aanpassen, zodat er verschillende groepen tegelijk in the loft terecht kunnen. Soms wordt the loft zo ingericht dat er plaats is voor een zittend diner. The loft kan zo ingericht worden dat er meetings in gehouden kunnen worden, zo kunnen er meer gasten in onze loft terecht. Uiteraard kunnen wij je zakelijke gasten voorzien van een lunch, borrel of een diner na de zakelijke vergadering. 

 

Vergaderlocatie Den Bosch

Op zoek naar een vergaderlocatie voor je bedrijf? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo. Ook kun je ons altijd bellen voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Bestellen