fbpx

Wat is een loft? Een oase van ruimte!

Tegenwoordig hoor je steeds vaker mensen die een eigen loft laten bouwen. ‘Maar wat is een loft precies?’, zo vragen veel mensen zich af. Het antwoord op de vraag wat is een loft is vrij eenvoudig te geven. Een loft is een huis dat feitelijk uit één grote ruimte bestaat, veelal zonder draagmuren aan de binnenkant, maar wel alle voorzieningen heeft die een normale woning ook heeft.

Kenmerkend voor een loft inrichting is dat wie binnen in het huis staat meteen merkt dat het huis één geheel is. In een deel van de woonkamer of huiskamer ontbreekt het plafond, waardoor veel diepte en hoogte ontstaat. Een loft creëert door de hoogte een visuele en gevoelsmatige sfeer van ruimte en openheid. Dit wordt nog versterkt door de meestal grote ramen en vensters in lofts en – meestal – de aanwezigheid van een soort balkon in het loft interieur van de woning.

The Loft is boven gelegen aan de snellestraat 28. Het monumentale pand ’t Misverstant beschikt over een ruime zaal die geheel flexibel is in te delen, mocht u over de hele ruimte willen beschikken. Zittend dineren kan tot 36 personen en voor een borrel of een walking dinner is er ruimte tot 50 personen. De sfeer van de ruimte is licht met veel ramen en met zicht op de binnenstad. 

 Kom eens een kijkje nemen en laat u rondleiden!

 Voor meer informatie; info@theshoege.nl

Bestellen