fbpx


Een restaurant vinden voor groepen in het centrum van Den Bosch, dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Het zoeken naar een restaurant die voldoet aan iedereen zijn wensen is erg lastig. Wanneer je een restaurant zoekt voor een groepsdiner in Den Bosch, dan ben je bij the SHOEGE op het juiste adres. The SHOEGE is namelijk een heel divers restaurant. In de eerste plaats bieden wij je wereldse  gerechten en verschillende drankjes van hoge kwaliteit. Onze gerechten zijn van hoge kwaliteit, gemaakt door onze gepassioneerde chef koks. Daarnaast bieden wij je een uitgebreide drankenkaart. Bij the SHOEGE kan je niet alleen de beste wijnen bestellen, maar ook de lekkerste cocktails. Daarnaast is the SHOEGE voor iedereen betaalbaar. We bieden je de lekkerste gerechten voor een uitermate schappelijke prijs. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

Wanneer je een restaurant zoekt voor een sfeervol groepsdiner, kijk je niet alleen naar de kwaliteit van de gerechten. Als je met een groep gaat dineren gaat het uiteraard ook om de gezelligheid, dat begrijpen we bij the SHOEGE. The SHOEGE is een stijlvol restaurant. Dat zie je terug in onze gerechten en in de inrichting van ons restaurant. Ons restaurant bevindt zich in een klassiek en monumentaal pand in het centrum van Den Bosch. Ons restaurant is op een luxe, stijlvolle manier ingericht. Maar: we zijn nog steeds toegankelijk voor iedereen. Bij the SHOEGE vinden we het daarom ook erg belangrijk dat iedere gast zich thuis voelt. The SHOEGE biedt je dan ook ouderwetse gezelligheid. 

Restaurants voor groepen: in onze loft vind je de ruimte

Wanneer je een groepsdiner in Den Bosch wilt organiseren, dan moet je op zoek naar een restaurant met een speciale ruimte voor groepen. The SHOEGE heeft deze ruimte tot hun beschikking. Op de eerste verdieping van ons karakteristiek en monumentaal pand bevindt zich onze loft. In onze loft kunnen we groepen gasten ontvangen die een diner, bruiloft of vergadering bij ons willen houden. Onze loft is, net als de rest van the SHOEGE ruim en stijlvol ingericht. 

Daarnaast kunnen we onze loft flexibel indelen, zodat er ruimte is voor maximaal 36 personen met een zittend diner. Én in onze loft is ruimte voor 50 personen als er een walking diner of borrel gehouden wordt. The SHOEGE biedt je speciale menu’s aan voor het dineren met groepen. Zo weet je van tevoren hoeveel je kwijt bent voor een groepsdiner. 

Kom je gezellig met jouw groep bij ons dineren? Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo. Uiteraard kunt u altijd informeren over de mogelijkheden.

Bestellen