fbpx

 

The SHOEGE is een bijzonder restaurant in het centrum van Den Bosch. Bij the SHOEGE begrijpen we dat een toprestaurant een totaalbeleving moet bieden. Daarom kan je bij ons niet alleen genieten van wereldse gerechten en wijnen. Bij the SHOEGE weten we immers dat het ook gaat om de smaakbeleving. Daarom heten we je graag welkom in ons uniek en modern restaurant in het centrum van Den Bosch. 

Restaurant in het centrum van Den Bosch

The SHOEGE laat je de ‘most delicious’ flavours van de diverse kleurrijke wereldkeukens ontdekken, met een frisse presentatie en een tasty smaak, die smaakt naar meer. The SHOEGE is eigentijds, eigenzinnig maar vooral PERSOONLIJK. De gezelligheid van een eettentje en bar maar met de inrichting van een hip boutique hotel maken van the SHOEGE dé must visit van Den Bosch.

The SHOEGE is een nieuw restaurant in het centrum van Den Bosch. De naam van het restaurant voert terug op het Jiddische woord sjoege, wat zoveel betekent als ergens verstand van hebben. Dat is wat we bij the SHOEGE hebben: we weten wat het is om een top restaurant te runnen. Daarbij weten we hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan onze gasten. Bij een restaurant gaat het om meer dan het bereiden van heerlijke gerechten alleen. Wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt.

The SHOEGE is anders dan alle anderen en laat je ongekende smaken ontdekken die je nog niet eerder kende. Voel je thuis, maar ga tegelijkertijd op ontdekkingsreis door middel van een bijzondere beleving die je ervaart bij the SHOEGE. Ga de wereld rond, waarbij de reis al begint vanaf het moment dat je een lekker plekje hebt uitgezocht. Door middel van een unieke crossmediale beleving, ervaar je met al je zintuigen de sensatie die the SHOEGE heet.

Een nieuw restaurant in Den Bosch centrum: alles wat je zoekt

Bij the SHOEGE vinden we het belangrijk dat alle gasten zich thuis voelen. The SHOEGE is daarom divers georiënteerd met een hippe hotel boutique achtige uitstraling. Bij The SHOEGE weet je dat je geniet van hoogste kwaliteit ingrediënten, maar ook de persoonlijke beleving is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

The SHOEGE is een restaurant in het centrum van Den Bosch waar een breed publiek zich thuis zal voelen. Dat is onze kracht. Bij the SHOEGE kan je ook terecht voor een zakenborrel of zakendiner. De kracht van the SHOEGE is dat we een breed scala aan smaaksensaties presenteren geïnspireerd uit diverse wereldkeukens. Dit geldt voor alle gerechten, lunch, diner en dessert. Kom lunchen met uw zakenpartner of tijdens een gezellig dagje winkelen in Den Bosch. Wij laten iedere gast zich thuis voelen en zorgen dat iedere gast een warme, aangename ervaring heeft. Iedere dag. Dat is onze passie!

Wil je ons restaurant ook bezoeken? Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo. Ook kun je ons altijd bellen voor meer informatie over de mogelijkheden. Of kom even langs, dan ervaar je het zelf!

Bestellen