fbpx

 

The SHOEGE is gelegen in het hart van ’s-Hertogenbosch, de ideale plek voor een lunch met zakenrelaties maar mocht je op zondag een ontembare trek in een wereldse lunch hebben dan kan je er ook terecht voor een ‘boozy brunch’ Wij serveren internationale guilty pleasures zoals sandwiches, soepen of een driegangenmenu voor je lunch in Den Bosch. Onze gepassioneerde chef koks weet je altijd te verrassen. Lunchen in Den Bosch bij the SHOEGE klinkt als een prettige onderbreking van je werkdag of een onderdeel van een dagje winkelen in het mooie centrum van Den Bosch. Bij The SHOEGE ben je van harte welkom voor een lunch in ons gezellige restaurant. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van!’’

Heerlijke lunch in Den Bosch

The SHOEGE is gevestigd in het historische centrum van Den Bosch. Bij the SHOEGE kan je terecht voor een perfecte lunch, een heerlijk diner of een sfeervolle borrel. U kunt bij ons ook een heerlijk lunch afhalen. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één. The SHOEGE heeft een eigenzinnige kaart met wereldse gerechten. Onze gepassioneerde chef koks wil u verrassen met nieuwe smaakcombinaties Of waag jij jezelf aan een van onze specials. Lunchen in Den Bosch bij the SHOEGE betekent ook dat je op een Brabantse manier wilt lunchen. Kom en ervaar de typische Brabantse gastvrijheid en hartelijkheid gecombineerd met smaak, luxe en stijl.

Lunchen Den Bosch: dit heeft the SHOEGE je te bieden

Lunchen in Den Bosch doe je bij The SHOEGE midden in het centrum. Je zult je direct op je gemak voelen binnen ons sfeervolle restaurant. Daarnaast zal de kwaliteit en diversiteit van onze gerechten en onze wijnen je op een aangename manier verrassen. Wij bieden je een divers culinair aanbod aan overheerlijke salades, sandwiches en soepen. Natuurlijk heeft de chef kok ook altijd zijn beste specials voor je klaarstaan.

De gerechten van The SHOEGE zijn van culinair hoog niveau en geïnspireerd uit diverse keukens. Wij bieden je eerlijk en pure gerechten. Alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten en daarom is ook alleen het beste goed genoeg voor onze chef kok. De chef zoekt daarom met zorg alle ingrediënten uit, zodat hij jou de beste lunch in Den Bosch voor kan zetten. U kunt ook heerlijk lunchen in onze loft.

Lunch bij the SHOEGE

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder lekkere lunch in het centrum van Den Bosch, dan zien we je graag bij the SHOEGE verschijnen. We heten je graag welkom in ons aangename restaurant. Ook genieten van een aangename lunch in Den Bosch? Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo. Ook kun je ons altijd bellen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bestellen