fbpx

 

The SHOEGE beschikt over een schitterende loft. Een loft is een woning die uit maar een ruimte bestaat, een loft is dus eigenlijk één grote open ruimte. The SHOEGE heeft ook een loft en daar zijn we trots op. De loft van the SHOEGE bevindt zich in ons karakteristieke pand in het hart van Den Bosch. Op de begane grond van ons pand heeft the SHOEGE een eetgelegenheid met een aangelegen terras. Op de bovenverdieping van ons pand is the loft te vinden voor grotere groepen. 

In onze loft ontvangen we groepen die komen vergaderen, dineren of een jubileum willen vieren. Onze loft vormt dan ook het decor voor dit soort gelegenheden. Onze loft is net als de rest van het restaurant stijlvol en klassiek ingericht. In het hele restaurant kom je de hotel boutique stijl tegen die ons restaurant zo kenmerkt. Bij the SHOEGE combineren we een ultieme smaakbeleving en een schitterende ambiance, zodat iedereen zich thuis voelt bij the SHOEGE. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

 

De loft van the SHOEGE

De loft van the SHOEGE is klassiek ingericht en stijlvolle ambiance. Het hoge plafond van onze loft zorgt ervoor dat the loft een stoere, robuuste uitstraling heeft. Daarnaast is de loft zo verlicht dat de ruimte knus en intiem blijft. The loft kan op verschillende manier ingericht worden, waardoor er verschillende groepen gasten terecht kunnen in onze prachtige loft. 

Bij the SHOEGE zijn we graag flexibel. We richten onze loft dan ook graag in naar jouw wensen. Wil je een zittend diner organiseren? Dan passen we onze loft daar uiteraard op aan. Met een diner kunnen we maximaal 36 mensen ontvangen in onze loft. Wil je liever een borrel of een walking dinner organiseren? Dan kunnen we 50 gasten in onze loft ontvangen. 

Wil je onze loft bezichtigen of wil je de loft gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Bel ons direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo.

Bestellen