fbpx

 

Wanneer je op zoek bent naar een high wine in Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. The SHOEGE is de plek om een high wine te houden, met een high wine ben je natuurlijk op zoek naar gezelligheid. Én gezelligheid bieden we je bij the SHOEGE. Dat komt in de eerste plaats door onze prachtige locatie. The SHOEGE is gevestigd in een monumentaal pand in Den Bosch. Ons karakteristieke restaurant bevindt zich in het hart van het altijd bruisende Den Bosch.

 

High wine in een hippe setting

The SHOEGE is klassiek ingericht. Wanneer je bij ons binnen stapt is het alsof je een boutique hotel binnen stapt. Alles wat we doen, doen we met aandacht. Ook de inrichting is daarom smaakvol en verzorgd. The SHOEGE vormt daarom het ideale decor voor een perfecte high wine voor jou en je gezelschap. Natuurlijk weten we bij the SHOEGE dat een tiptop inrichting ook iets afstandelijks kan creëren. Dat willen we natuurlijk vermijden, daarom hechten we bij the SHOEGE veel waarde aan de sfeer in ons restaurant. Bij the SHOEGE moet iedereen zich thuis voelen. Ons gastvrij en vriendelijk personeel zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt bij the SHOEGE. The Shoege is voor iedereen toegankelijk én bovendien elegant.

 

The SHOEGE heeft aandacht voor details

Bij the SHOEGE weten we hoe belangrijk het is om aandacht te hebben voor detail. Dat zie je terug in de fraaie inrichting van ons restaurant en het oog voor detail van onze gepassioneerde chef koks en onze glimlachende shakers. Natuurlijk zie je dat ook terug in de aandacht die we besteden aan onze gerechten en drankjes. Dagelijks zijn we op zoek naar de beste en verste ingrediënten voor onze wereldse gerechten en drankjes. Dat geldt ook voor onze drankenkaart. The SHOEGE selecteert de beste wijnen en hapjes om jouw high wine tot een succes te maken. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

Een high wine in Den Bosch houd je dus bij the SHOEGE. The SHOEGE biedt je een schitterende locatie voor je high wine, terwijl je goede wijn kan drinken samen met je gezelschap. We verwelkomen je graag bij the SHOEGE voor een high wine. Reserveren kan telefonisch, of via onze boekingsmodule Resengo.

Bestellen