fbpx

 

Ben je op zoek naar de leukste en beste Gin Bar van Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE aan het juiste adres. The SHOEGE heeft alles in huis om een sfeervolle gin party te organiseren voor jou en je gezelschap. The SHOEGE is een modern en hip restaurant in het het hart van Den Bosch. Bij ons kan je genieten van wereldse gerechten, de beste wijnen en de lekkerste cocktails. Wanneer je van Gin & Tonic houdt, dan is the SHOEGE de ‘’place to be’’ met onze uitgebreide Gin Bar. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één, dat zie je terug in onze overheerlijke drankjes. Bij the SHOEGE weten we ook dat de sfeer net zo belangrijk is als de kwaliteit van onze gerechten en drankjes. We zijn er bij the SHOEGE dan ook trots op dat we niet alleen kwaliteit serveren, maar ook dat de sfeer van het restaurant uitnodigend is. 

Dat maakt het dat de the SHOEGE zo geschikt is voor het organiseren van een gin party. Wij als the SHOEGE bieden je een ruim assortiment aan cocktails en verschillende soorten gin. Maar wij zouden the SHOEGE niet zijn als we niet onze eigen gin zouden maken. De Boom Bastic Gin wordt door ons zelf gemaakt. De gin is kruidig en smaakvol, dankzij de rozemarijn en wordt afgemaakt door de frisheid van sinaasappel. Deze gin moet je absoluut een keer komen proeven in onze Gin Bar. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

 

De leukste Gin Bar in Den Bosch

Wanneer je op zoekt bent naar een sfeervollle Gin Bar in  het hart van Den Bosch, dan moet je echt een keer langskomen bij The SHOEGE. We bieden je veel verschillende soorten gin, lekkere cocktails en wereldse gerechten. Daarnaast weten we bij the SHOEGE ook wat echte, Brabantse, gastvrijheid is. Ook genieten van een gin party in onze eigen Gin Bar? Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo.

Bestellen