fbpx

 

Getting ready for the weekend? Zin in cocktails? The SHOEGE is een cocktailbar in Den Bosch, die voldoet aan al je verwachtingen. Je waant jezelf in een eigenzinnige, hippe en hotel boutique achtige omgeving dat zich onderscheidt door een gezellige en uiterst luxe uitstraling. Een cocktailbar in Den Bosch die zich laat inspireren door smaken uit alle wereldkeukens en dat proef je ook terug in onze cocktails. Heb je iets te vieren, gewoon een avond erop uit of bijpraten met je gezelschap? The SHOEGE biedt een ware sensatie aan smaken die zijn samengesteld door onze gepassioneerde chef en onze glimlachende shakers. Bij the SHOEGE draait alles om topservice & kwaliteit. Een cocktailbar in Den Bosch die je van al je behoeftes kan voorzien tijdens een gezellig avondje met je dierbaren. Het is onze passie om onze gasten te verwennen en te voorzien van de meest smaakvolle cocktails en borrels. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

 

Cocktailbar in Den Bosch op de meest gezellige locatie

The SHOEGE is gevestigd in een prachtig ouderwets en karakteristiek hoekpand in het centrum van Den Bosch. Al meer dan 25 jaar weten gasten de Snellestraat te vinden om te genieten. De Snellestraat kenmerkt zich als een smalle bruisende en levendige straat. Wanneer je een sfeervolle avond wilt hebben dan doet ook de omgeving er toe. Onze cocktailbar bevindt zich in het historische centrum van het mooie Den Bosch. De bar heeft een warme uitstraling, zodat je je er direct thuis zal voelen. Daarnaast weten we bij the SHOEGE ook wat (Brabantse) gastvrijheid is. Wij zorgen ervoor dat jij een geweldige avond tegemoet gaat. We geven ook regelmatig Gin avonden.

 

Cocktails in Den Bosch: voel je speciaal bij the SHOEGE

De naam van ons restaurant is afgeleid van het Jiddische woord sjoege. Het betekent kennis van zaken hebben. Bij the SHOEGE hebben we verstand van het creëren van cocktails. Iedereen kan drankjes mixen, maar bij the SHOEGE maken we ware kunstwerkjes. We serveren onze cocktails in stijl. Dat maakt ons de beste cocktailbar in Den Bosch.

Uiteraard kun je bij the SHOEGE niet alleen voor cocktails terecht. Bij ons kan je ook terecht voor een lunch met je zakenrelatie, of een heerlijk diner. Na je lunch of diner kan je natuurlijk nog blijven borrelen, om te genieten van onze heerlijke cocktails. We verwelkomen je graag! Reserveren kan telefonisch, of online via onze boekingsmodule Resengo.

Bestellen