fbpx

 

Op zoek naar een restaurant voor een bruiloft in Den Bosch? Dan ben je bij the SHOEGE op het juiste adres. Voor een diner voor je bruiloft ben je op zoek naar een restaurant met een uitstraling. Maar het is ook belangrijk dat het restaurant gerechten en drankjes van hoge kwaliteit serveert. Voor veel mensen is het echter ook belangrijk dat de sfeer in een restaurant ongedwongen en gastvrij is. The SHOEGE is een restaurant die al deze drie factoren in huis heeft. ‘’Hier hebben wij SHOEGE van.’’

Bij the SHOEGE begrijpen we dat het runnen van een restaurant niet alléén draait om wereldse gerechten en drankjes serveren aan de gasten. Het gaat ook om de sfeer, de ambiance, de warmte en vooral de gastvrijheid. Dat bieden we je bij the SHOEGE. 

The SHOEGE is daarom voor veel gasten de ideale locatie om hun bruiloft te vieren. Wij bieden je de intimiteit, klasse en warmte die jullie speciale dag verdient. The SHOEGE is echter niet alleen het perfecte restaurant voor een bruiloft in Den Bosch. Zo ontvangen we ook regelmatig groepen in ons restaurant die hun jubilea bij ons komen vieren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende bijzondere gelegenheden:

– 12,5 jaar getrouwd (koperen jubileum)

– 25 jaar getrouwd (zilveren jubileum)

– 50 jaar getrouwd (gouden jubileum)

– 60 jaar getrouwd (diamanten jubileum)

Bij the SHOEGE vinden we het een eer dat mensen deze bijzondere gelegenheden bij ons willen vieren. Wij zullen er dan ook alles aan doen om alles naar wens te laten verlopen. 

 

Vier je bruiloft in Den Bosch in onze loft

Het karakteristieke en monumentaal pand van the SHOEGE bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond hebben we een eetgelegenheid en een aangelegen terras. Op de eerst verdieping bevindt zich onze eigen loft. Onze loft is ruim, flexibel in te delen en vooral is er erg veel lichtinval. Uiteraard is ook het interieur van onze loft in de kenmerkende hotel boutique stijl. The SHOEGE kan de loft aanpassen aan jullie wensen, zodat jullie een onvergetelijke dag kunnen beleven.

Het beleven van een onvergetelijke dag op jullie bruiloft of jubileum. Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo. Uiteraard kunt u altijd informeren over de mogelijkheden.

Bestellen