fbpx

 

Op zoek naar een locatie in Den Bosch om een babyshower te organiseren? Dan ben je bij the SHOEGE op het juiste adres. The SHOEGE is de perfecte locatie om een babyshower te geven die je nooit meer zult vergeten. The SHOEGE is gevestigd in het centrum van Den Bosch op een stijlvolle locatie. Ons restaurant is gelegen in een monumentaal 17e-eeuws pand. Daarnaast is ons restaurant ingericht in een typische, hotel boutique stijl. 

Bij the SHOEGE weten we ook maar al te goed dat je nog zo’n mooie locatie kan hebben, maar dat je daarmee geen sfeer creëert. Daar hebben we dan ook extra veel aandacht aan besteed. Bij the SHOEGE vind je stijl en klasse, maar ook een ongedwongen en open sfeer. Dat maakt the SHOEGE de ideale locatie om een babyshower in Den Bosch te organiseren. “Hier hebben wij SHOEGE van.’’

Bij the SHOEGE weten we ook hoe je een culinaire beleving kunt geven aan je gasten. Onze gepassioneerde chef koks bereiden wereldse gerechten van hoge kwaliteit om de gasten een culinaire beleving te geven. Daarnaast kan je bij the SHOEGE natuurlijk ook terecht voor een gezellige borrel. Ook tijdens de borrels kunt u genieten van de overheerlijke drankjes van the SHOEGE, met verschillende hapjes. 

 

The Loft van the SHOEGE is gemaakt voor een babyshower

Het pand van the SHOEGE heeft twee verdiepingen. Op de begane grond hebben we een restaurant met een aangelegen terras. Op de eerste etage hebben we een prachtige loft. In onze loft ontvangen we regelmatig groepen die een vergadering, bruiloft of trouwerij organiseren. Ook voor het organiseren van een babyshower is onze loft geschikt. Wil je een babyshower in Den Bosch organiseren, dan kan je dat zonder aarzelen in the loft van the SHOEGE doen. Onze loft is ruim ingericht en biedt ruimte voor maximaal 36 personen voor een zittend diner en maximaal 50 personen voor een borrel of babyshower. 

Wil je ook een babyshower bij the SHOEGE komen houden? Bel ons dan direct of boek online via onze boekingsmodule Resengo. Uiteraard kunt u altijd informeren over de mogelijkheden. 

Bestellen